Nieuws Limburg Oprichter van Staf Cars (Lommel) is overleden

Oprichter van Staf Cars (Lommel) is overleden

Oprichter van Staf Cars (Lommel) is overleden

Staf Cremers, vader van ondernemer Paul Cremers en gedeputeerde Walter Cremers is vorige zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden. De Lommelse ondernemer was de stichter van het autobusbedrijf Staf Cars en reisbureau Staf Tours. In 1952 ging Gustaaf, zoals hij officieel heette, van start met 1 bus. Al snel wist hij beide bedrijven uit te bouwen tot ware begrippen in heel Limburg en over de Nederlandse grens. Staf Cars heeft vandaag meer dan 70 voertuigen op de weg en stelt 120 mensen tewerk. Het is zijn zoon Paul die vandaag de operationele leiding van deze ondernemingen in handen heeft (Lees recent artikel hier).

Staf Cremers.

Staf Cremers laat een echtgenote, 3 kinderen, 5 kleinkinderen en 5 achterkleinkinderen na. De redactie biedt de familie haar medeleven aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.