Nieuws Limburg Opruimers vestigen zich in Beringen

Opruimers vestigen zich in Beringen

Opruimers vestigen zich in Beringen

Opruimen.net, een bedrijf dat vooral bedrijfsgebouwen leegmaakt, installaties ontmantelt en werven opkuist, opent een vestiging in Beringen. Van daar uit zal de Limburgse markt bediend worden.

De onderneming werd gesticht in 2014 door Philippe Van de Velden. “We hebben ons aanbod doorheen de jaren sterk uitgebreid naar alles wat te maken heeft met opruimen, opkuisen en proper maken en ontmantelen”, zegt de zaakvoerder. Onze sterkte is dat we oog hebben voor de valorisatie van materialen. Selectief slopen met een sterke component in recycling, zo doen wij dat. Het maakt een verhuizing of herinrichting veel interessanter.”

Opruimen.net kiest nu voor een nieuwe vestiging in Beringen. “Een keuze die is ingegeven door de centrale ligging in de driehoek Antwerpen-Brussel-Luik”, stelt Van de Velden. “We beperken het fileleed door onze locatie vlakbij de E313. Daar beschikken we nu over een ruim terrein met kantoren en magazijnen.”

Imke Meesters, voorheen actief bij Nova Natie, zal de dagelijkse leiding nemen in het nieuwe filiaal van Beringen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.