Nieuws Limburg Ops-Ale al 13 keer met gouden plak naar Bree

Ops-Ale al 13 keer met gouden plak naar Bree

Ops-Ale al 13 keer met gouden plak naar Bree

Niet alleen het kriekenbier met bubbels van Bzart, maar ook de Pax Pils, kriek en erkende abdijbieren van Herkenrode zijn Limburgse godendranken die ‘hot’ zijn in de USA. “We hebben een contract getekend om midden juli de eerste containers met onze bieren naar New York en een 8-tal omliggende staten te versturen,” zegt Jef Cornelissen jr. van producent Sint-Jozef in Opitter (Bree). “De exportmarkt groeit voor ons enorm sterk. Mede dankzij de internationale erkenningen die onze producten krijgen op belangrijke wedstrijden.”
ops-ale
Zo was er zopas nog de 53e editie van de Monde Selection, een internationale kwaliteitswedstrijd die dit jaar plaatsvond in Stockholm. “Al voor de 13e keer op rij heeft onze de luxepils Ops-Ale daar een gouden medaille in de categorie pilsbieren gewonnnen,” legt Jef Cornelissen uit. “Het doet ons dan ook plezier dat de internationale jury, bestaande uit meer dan 70 gerenommeerde specialisten, onze Ops-Ale opnieuw zo hoog quoteert. Niet evident, want ieder jaar zetelt er een nieuwe jury, die wordt samengesteld met leden uit het betreffende land.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Halen
Halen

Familie De Turck verkoopt Kaasbrik

Zuivelcoƶperatie Milcobel heeft het familiebedrijf Kaasbrik in Halen overgenomen. Karlien De Turck, dochter van stichter Johan, blijft CEO en zal… Lees meer

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.