Nieuws Limburg Opsteyn verkoopt portefeuille na pensionering

Opsteyn verkoopt portefeuille na pensionering

Opsteyn verkoopt portefeuille na pensionering

Na 40 jaar activiteit als verzekeringsagent voor KBC Verzekeringen gaat Rik Opsteyn, van het gelijknamige verzekeringskantoor in Opgrimbie, met pensioen. De collega’s van verzekeringskantoor Verslegers, Bollen & Martens uit Rekem neemt de klantenportefeuille over.

Rik Opsteyn wilde niet met pensioen vertrekken vooraleer een geknipte overnemer gevonden te hebben. “Al tijdens de eerste gesprekken had ik een goed gevoel bij de mensen van Verslegers, Bollen & Martens”, zegt hij. “Het was meteen duidelijk dat we met dezelfde waarden en normen in de verzekeringsbranche tewerkgaan. Onze klanten zijn hier in goede handen.”

Verslegers, Bollen & Martens verwelkomen de nieuwe klanten met open armen. “Ons 11-koppig team stelt de klant steevast centraal en dat zullen ook de nieuwkomers direct kunnen ervaren”, aldus de zaakvoerders van de overnemer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.