Nieuws Limburg Opus opent eerste virtuele uitzendkantoor

Opus opent eerste virtuele uitzendkantoor

Opus opent eerste virtuele uitzendkantoor

Uitzendbedrijf Opus, met kantoren in Hasselt en Genk, heeft een mooie innovatie voorgesteld. Werkzoekenden en andere bezoekers kunnen nu volledig virtueel het kantoor binnenstappen en gebruik maken van de dienstverlening. “Ook na de coronacrisis is het een makkelijke én leuke manier van werken”, zegt zaakvoerder Sara Gielen.

Het virtuele uitzendkantoor heeft deze week de deuren geopend. “Het concept houdt in dat je vanuit je zetel onze kantoren voor bedienden of voor arbeiders kunt binnenwandelen”, aldus Sara Gielen. “Je ziet jezelf aan de onthaalbalie, waar je keuzes kunt maken om verder te gaan naar de diverse medewerkers. Die helpen je met een afspraak in te boeken, de vacatures te bekijken via een filmpje, je in te schrijven, enzovoort.” Ook voor bedrijven die werknemers zoeken, is het virtuele kantoor te bezoeken.

“Onze toepassing is helemaal uitgewerkt als alternatief voor de fysieke bezoeken tijdens de lockdown”, aldus nog Sara Gielen. “Het is veilig, leuk en gemakkelijke om op deze manier alle stappen van het proces te doorlopen. Ook na de coronacrisis zullen er ongetwijfeld veel kandidaten en bedrijven via deze weg onze diensten gebruiken. De belangstelling is al van bij de start erg groot. Het is een mooie aanvulling om de groei van ons bedrijf te versnellen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.