Nieuws Limburg Opvolger van Ivo Marechal bekend bij Essers

Opvolger van Ivo Marechal bekend bij Essers

Opvolger van Ivo Marechal bekend bij Essers

Gert Bervoets (foto), momenteel General Manager Warehousing bij transportgroep H.Essers, zal Ivo Marechal opvolgen als CEO. De onderneming laat weten dat Bervoets in de 11 jaar dat hij er actief is, voldoende ervaring heeft opgebouwd om de uitgetekende strategie verder uit te werken en zo de continuïteit in het bedrijf te verzekeren.

Gert BervoetsSamen met de aankondiging van de nieuwe CEO, werd ook bekendgemaakt dat Hilde Essers haar vader zal vervoegen als mede-gedelegeerd bestuurder van H.Essers. Noël Essers die eind dit jaar 70 jaar wordt, blijft voorzitter van de Raad van Bestuur, maar zal door Hilde worden bijgestaan in de dagelijkse werking en het bestuur. Hiermee wordt de fakkel van het familiebedrijf officieel overgedragen naar de derde generatie Essers.

Ivo Marechal blijft CEO van H.Essers tot 31 maart en blijft daarna lid van de Raad van Bestuur. Op 1 april neemt Gert Bervoets de fakkel over.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.