Nieuws Limburg Order van miljoen euro voor Essec

Order van miljoen euro voor Essec

Order van miljoen euro voor Essec

De Essec Groep, met hoofdkantoor in Beringen, heeft zopas goed nieuws gekregen. Er rolde een bestelling van meer dan een miljoen euro binnen om 4.000 Antwerpse zorgverleners van een smartphone te voorzien.

Essec is bij het grote publiek vooral gekend als B2C-leverancier van telecom-toestellen. Het bedrijf met de 5 vennoten levert ook IT- en telecomoplossingen aan zorginstellingen, KMO’s en grote organisaties, zoals de NMBS, Infrabel, Digipolis, Stad Antwerpen en verscheidene brandweer- en politiediensten.

Eén van die grote klanten, met name Zorgbedrijf Antwerpen, heeft zopas een order bevestigd voor 4.000 nieuwe smartphones. “Essec is bij ons al langer leverancier van zorgoproepsystemen voor onze zorginstellingen”, zegt Dimitri De Rooze van Zorgbedrijf Antwerpen. “Doordat zij een breed aanbod hebben, inclusief een eigen hersteldienst, hebben we deze bestelling bij hen geplaatst.”

Testfase
Bij Essec zelf wordt de corona-crisis aangegrepen om de meest geavanceerde technologie te integreren in de dagelijkse werkprocessen. “Een goede oefening om te kijken hoe ver je hierin kan gaan”, aldus mede-zaakvoerder Luc Achten. “Dat zal zeker zijn vruchten afwerpen om in de toekomst zo weinig mogelijk medewerkers de files in te moeten sturen bij ‘normale’ omstandigheden.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Oudsbergen
Oudsbergen

Kris Knaepen gaat Jaraco leiden

Kris Knaepen is de nieuwe algemeen directeur van aannemingsbedrijf Jaraco uit Oudsbergen. Hij werd officieel voorgesteld aan de medewerkers tijdens… Lees meer