jong keukengeweld

Osteria Moretti en Mardaga nieuwkomers van Jong Keukengeweld

Van de 56 jonge topchefs die zopas door een jury geselecteerd zijn als ‘Jong Keukengeweld’, komen er 10 uit Limburg. De jonge talenten zullen worden ingezet als ambassadeurs van de Vlaamse keuken. Wereldwijd zullen ze via hun kookkunsten onze regio op de kaart zetten en toeristen naar hier lokken. Er zullen tevens buitenlandse journalisten naar hun restaurant in Limburg gestuurd worden.

Tot slot volgen er twee campagnes (oktober 2017 en maart 2018) waarbij duizenden Vlaamse jongeren voor 45 tot 55 euro gastronomisch kunnen gaan eten in de restaurants van Jong Keukengeweld. Bedoeling is dat ze de smaak te pakken krijgen en ook later met plezier een budget zullen vrijmaken voor een chique diner.

Wie zijn de Limburgse chefs van Jong Keukengeweld?

• Laurens Snykers van Zoethout (Wellen)
• Anne-Sophie Breysem van de Kwizien (Hasselt)
• Koen Verjans van Restaurant Innesto (Houthalen)
• Sébastien Wygaerts van Ogst (Hasselt)
• Kevin Bonanno van Le Cinquieme (Zutendaal)
• Jan Wouters van 6 zinnen (Hasselt)
• Jo Grootaers van Altermezzo (Tongeren)
• Jeroen Vanandroye van Mondevino (Borgloon)
• Alexander Reniers van Osteria Moretti (Hasselt)
• Lenard & Bo Palermo & Frei van Restaurant Mardaga (As)