Nieuws Limburg Oude Soleco door rechtbank failliet verklaard

Oude Soleco door rechtbank failliet verklaard

Oude Soleco door rechtbank failliet verklaard

De rechtbank van Tongeren heeft de bvba Ocelost failliet verklaard. De naam van deze vennootschap was tot voor kort nog Soleco bvba uit Opglabbeek. Het is het restant van de bedrijvengroep waarin het gros van de schulden werd verzameld. In de meest recent gepubliceerde jaarrekening werd een verlies van zo’n 3,3 miljoen euro geboekt.

Intussen wordt de commerciële benaming Soleco gebruikt om via andere vennootschappen uit de groep, zoals Soleco Technics, zich te focussen op het onderhoud en het herstellen van groenestroominstallaties. Ondernemer Bob Geerkens kreeg in oktober vorig jaar van de rechtbank groen licht om in deze constellatie een doorstart te maken. In deze activiteiten heeft Soleco inmiddels een aantal mooie referenties weten te verzamelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.