Oude TVL-studio omgebouwd tot hybride eventlocatie

De toeleverancier van events Total-e en mediabedrijf Potvos bouwen de oude TVL-studio op de Kinepolis-site om tot Via Media Studio’s. “De nieuwe locatie laat toe dat alle events in digitale en hybride vorm volledig professioneel kunnen plaatsvinden", zegt Jeroen Meermans, Managing Director van Total-e.

"Haast iedereen stelt het personeelsfeest in de eindejaarsperiode opnieuw uit. Niemand heeft zicht op een concrete datum voor de nieuwjaarsreceptie en beurzen worden aan de lopende band geannuleerd. Met Via Media Studio’s geven wij een antwoord op de vraag: wanneer kan en mag het weer? Wel, vanaf nu eigenlijk...”, vertelt Jeroen Meermans.

De oude studio van TVL wordt door Total-e en het jonge video-productiebedrijf Potvos omgebouwd tot 3 studio's waar bedrijven hun online (of hybride) events kunnen organiseren. "Wil je je medewerkers bedanken, een jaarvergadering organiseren, communiceren met je klanten en leveranciers... dat kan allemaal coronaproof vanuit de nieuwe locatie", zegt Tim Vervoort van Potvos. "In onze drie instapklare studio’s, volledig voorzien van alle techniek, meubilair én decoratie kan je onmiddellijk live gaan, met de nodige interactie en beleving.”