Nieuws Limburg Overgenomen Sleurs herdoopt tot PrintPassie

Overgenomen Sleurs herdoopt tot PrintPassie

Overgenomen Sleurs herdoopt tot PrintPassie

Drukkerij Sleurs in Overpelt is niet meer. De zaak heet vanaf nu PrintPassie. Dat is een gevolg van de overname, waarbij zaakvoerder Michel Sleurs de fakkel doorgaf aan zijn 3 medewerkers Ivo Maelstaf, Bram De Graef en Karine Didden. De 3 nieuwe vennoten dragen samen de leiding van het bedrijf en willen met de naamswijziging de nieuwe koers duidelijk maken.

PrintPassie“De drukkerij werd exact 60 jaar geleden gestart door vader Roger Sleurs die met een kleine drukmachine zijn eerste drukwerken produceerde. Vandaag de dag is PrintPassie een hypermoderne onderneming, waar technologische input een belangrijke sleutelrol speelt,” vertelt Karine Didden. “De verandering van het management was een belangrijke stap voor de drukkerij,” aldus Ivo Maelstaf. “Met drie nieuwe vennoten hebben we samen het bedrijf overgenomen en brengen we met alle medewerkers een nieuwe dynamiek op gang. Het is dan ook een logische, volgende stap om onze nieuwe koers te vertalen in een nieuwe bedrijfsnaam.”

“PrintPassie is de vertaling van onze visie. De passie voor onze klanten en onze producten staat nog steeds centraal,” besluit Bram De Graef.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.