Nieuws Limburg Overname en nieuwe CEO voor Glowi

Overname en nieuwe CEO voor Glowi

Overname en nieuwe CEO voor Glowi

Glowi, de hr- en facilitaire dienstengroep waartoe onder meer Het Poetsbureau behoort, heeft met Hannah Spaepen een nieuwe CEO aangetrokken. Zij vormt samen met het oprichterskoppel Jo Mellemans en Elly Huysmans nu een triumviraat van CEO’s aan de top van de groep met intussen 9.500 medewerkers. Rudy Sterkens versterkt de rangen als CFO. En nog meer nieuws: met de uitzendtak Glowi Jobs werd sectorgenoot Mojo overgenomen, goed voor 15 miljoen extra omzet.

Bij dochterbedrijf Glowi Jobs komen 19 professionals in selectie- en rekrutering de rangen versterken. Ze komen over van Mojo, een uitzendkantoor met vestigingen in Evergem, Lokeren, Antwerpen, Gent en Sint-Niklaas. Daarmee stijgt de omzet van Glowi Jobs in één klap van 10 naar 25 miljoen euro. “Met dit partnerschap evolueren we meteen naar een middelgrote speler in de arbeidsmarkt”, zegt CEO van de groep, Jo Mellemans. “Zo hebben we nog meer expertise in huis om telkens de perfecte match te vinden, én om onze groeiplannen waar te maken. In 2023 willen we het kantorennet verder uitbreiden. We zijn dan ook erg blij met de versterking van het Mojo-team.”

En ook op groepsniveau verandert er veel bij het Beringse dienstenbedrijf. Zo krijgen oprichters-eigenaars Jo Mellemans en Elly Huysmans versterking van Hannah Spaepen, die als derde CEO zal fungeren. Zij bekleedde voordien topfuncties bij bedrijven als Aminolabs (Hasselt), Lunch Garden, Thermo Fisher Scientific, Vaco, Master Foods en Janssen Pharmaceutica. Tweede nieuwkomer in het topmanagement is Rudy Sterkens, die CFO wordt. Hij was eerder onder meer actief bij Dovre.

De eigenaars hebben aanzienlijke targets voor ogen. Zo moet Glowi eind volgend jaar eindigen op een omzet van 285 miljoen euro. Te realiseren door vandaag 9.500 mensen, verspreid over 89 vestigingen in Vlaanderen. En zo kabbelt het succesverhaal dat begon aan een keukentafel in Beringen, gezapig verder…

Reageer op dit bericht

Reacties

Ineke R. 2022-12-09 10:56:49

Proficiat!!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.