Nieuws Limburg Overname en straffe groeiplannen voor Senza

Overname en straffe groeiplannen voor Senza

Overname en straffe groeiplannen voor Senza

Vier jonge ondernemers hebben de gespecialiseerde voedingswinkel Senza in Houthalen-Helchteren overgenomen. Glenn Houbrechts, Daniele Perrotti, Joris Van Gossem en Benjamin Indeherberge hebben de bedoeling om van Senza een totaalconcept van winkels met allergeenvrije voeding te maken. De veroververing van Vlaanderen staat concreet op de agenda.

“Als eerste stap hebben we al een winkel in Sint-Truiden overgenomen, nu gevolgd door Senza in Houthalen”, legt General Manager Glenn Houbrechts uit. “We hebben nu de vennootschap Senza Group opgericht, die ernaar streeft om op korte termijn meerdere allergeenvrije voedingswinkels in Vlaanderen te openen. Een echte keten dus. Kortom, de groep is vastbesloten om onze stempel op de voedingsmarkt te drukken.”

Advies wordt de sleutel in het concept. “Uit persoonlijke ervaring heb ik ondervonden dat het zeer moeilijk is om een totaalaanbod aan allergeenvrije voeding te vinden”, aldus Houbrechts. “Niet alleen het productassortiment is belangrijk, maar eveneens het persoonlijk advies, want daar komen klanten voor naar de winkel komen.”

In de bestaande winkels in Houthalen en Sint-Truiden zijn zes mensen tewerkgesteld. Het aantal zal dus gezien de expansieplannen snel uitbreiden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.