Nieuws Limburg Overname en verhuis voor A&B KMO-Partners

Overname en verhuis voor A&B KMO-Partners

Overname en verhuis voor A&B KMO-Partners

Het accountantskantoor A&B KMO-Partners (Genk) heeft een nieuwe overname gedaan. In Turnhout werd Accountants- en Studiecentrale van Eric Kauffmann en Jan Joossens ingelijfd. Het gevolg hiervan was dat het aantal medewerkers de capaciteit van de kantoorruimte in Turnhout overschreed, en daarom moest uitgeweken worden naar een nieuwe vestiging in het bedrijvenpark Bizz22.

“We stelden na de overname vast dat het vrijwel onmogelijk was om alle medewerkers op één locatie een comfortabele werkplek te bieden”, zeggen Werner Vanstipelen en Danny Eysenbrandts, gedelegeerd bestuurders van A&B. “Vandaar de twee vliegen in één klap. We zijn nu goed gewapend om onze expansie in de Kempen verder te zetten.” A&B KMO-Partners telt intussen meer dan 40 medewerkers, waarvan de meerderheid nog steeds in Genk actief is.

Lommel
Trouwens: ook collega Van Havermaet gaat een nieuwe vestiging openen. Eind dit jaar neemt het adviesbureau zijn intrek in Lommel. Het is na het hoofdkantoor in Hasselt en de kantoren in Genk, Brussel, Geel en Herentals, meteen de zesde locatie voor Van Havermaet. “Het noorden van Limburg was tot dusver een blinde vlek”, aldus Jan Maurissen. “We zullen er als fullservice filiaal een breed gamma van diensten aanbieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.