Nieuws Limburg Overname legt Roux geen windeieren

Overname legt Roux geen windeieren

Overname legt Roux geen windeieren

De Genkse verfgroothandel Roux heeft na enkele moeilijke jaren opnieuw de juiste kadans te pakken. Een aantal besparingsrondes, gekoppeld aan nieuwe investeerders en kapitaalinjecties, hebben de traditierijke onderneming vleugels gegeven. Gedelegeerd bestuurder Eddy Oeyen, die samen met Wim Ghys, Peter Adriaansen en Hugo Knevels het voormalige familiebedrijf overnam, merkt een totaal nieuwe dynamiek.

Eddy Oeyen“We zijn vandaag meer dan ooit ‘alive and kicking’,” zegt Oeyen. “Dankzij de nodige maatregelen om opnieuw gezond te worden. Dat heeft geloond, want onze klanten juichen de vernieuwingen toe.” Ook letterlijk, want Roux heeft recent de toonzaal en magazijnen helemaal vernieuwd. “De positieve impact is nu al zichtbaar in de cijfers. Dat maakt dat we voor 2015 een behoorlijke stijging mogen vooropstellen. En dat is toch mooi en positief nieuws voor Limburg, waar anderen zich aan kunnen optrekken.”

Roux telt momenteel 14 mensen in het operationele kader, maar denkt aan bijkomende aanwervingen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.