Overname redt gedupeerden van Keuken-Boutique

Schermafbeelding 2015-11-04 om 11.43.35

Nu er een faillissement in de lucht hangt van de Keuken-Boutique (tegenover McDonalds in Kuringen), is er intussen al een oplossing in de maak. Sectorgenoot GF heeft een akkoord van overname bereikt. "Meer precies kopen wij de resterende toonzaalmodellen en zullen we onder de naam van de fabrikant Eggersmann, de activiteiten op dezelfde locatie voortzetten," vertelt Rudi Geuns van GF. "Hoewel we daar zeker niet toe verplicht zijn, willen we tegelijk zoeken naar een oplossing voor de gedupeerde klanten van Keuken-Boutique. Samen met de fabrikant gaan we wat water in de wijn doen, zodat we met een propere lei aan dit nieuwe verhaal kunnen starten."

Afgelopen week kon u in Het Belang van Limburg nog een verhaal lezen van klanten die bij de Keuken-Boutique in Hasselt een voorschot hadden betaald, maar geen respons meer krijgen voor de levering of plaatsing van hun keukens. Sommige klanten moesten zelf in het magazijn hun (deel van de) bestelling gaan ophalen.

Met Eggersmann Hasselt wordt dus een nieuwe start genomen. Vanaf 1 januari 2016 gaat de toonzaal opnieuw open. "We gaan de uitdaging aan om hier een succesverhaal van te maken," zegt Rudi Geuns nog. "We kennen de branche en geloven sterk in de kwaliteit van onze producten. Op deze zichtlocatie hebben we alle troeven in handen."