Nieuws Limburg Overname van failliete collega is berekende gok

Overname van failliete collega is berekende gok

Overname van failliete collega is berekende gok

Betcenter, het Limburgse bedrijf dat sportweddenschappen organiseert, zal de 16 kantoren overnemen van het failliete MyBet. Daarmee lijft ondernemer Seydi Tekin onder meer de vestigingen in van MyBet Sint-Truiden, Diepenbeek, Bilzen, Dilsen-Stokkem en Lanaken.

MyBet was een bookmaker van Duitse origine. Het bedrijf vroeg afgelopen zomer het faillissement aan en sloot de deuren van de 16 vestigingen, waarvan 5 in Limburg. Na onderhandelingen met de curator komt het geheel nu in handen van voormalig concurrent Betcenter Group, met hoofdzetel in Hasselt.

CEO Seydi Tekin investeert 2 miljoen euro om de wedkantoren van MyBet om te vormen naar Betcenter. “Met deze overname versterken we onze positie in Vlaanderen. We verwachten dat dit leidt tot een toename van onze activiteit met 15 tot 20 procent. Het past in onze doelstelling om ons netwerk tegen 2020 te laten groeien tot 100 kantoren voor sportweddenschappen en een tewerkstelling van 350 medewerkers. Deze overname past ook in onze omni channel strategie: dit zijn 16 bijkomende locaties waar ook onze online klanten hun winst kunnen laten uitbetalen”, besluit Seydi Tekin.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.