Nieuws Limburg Overnemer verhuist hebben en houden naar Tessenderlo

Overnemer verhuist hebben en houden naar Tessenderlo

Overnemer verhuist hebben en houden naar Tessenderlo

Jef Voet, een bedrijf in veevoeders uit Tessenderlo, is overgenomen door Tom Vercammen van Tuinstock. De overnemer, die handelt in materialen voor doe-het-zelvers en tuinprofessionals, heeft meteen zijn bestaande locatie in Langdorp achter zich gelaten en alles overgebracht naar Tessenderlo. Daar wordt nu een breed gamma van tuinbenodigdheden én veevoeders aangeboden.

Tuinstock wou uitbreiden en dat was niet meer mogelijk op de bestaande locatie in Langdorp (Aarschot). Zaakvoerder Tom Vercammen ging daarom op zoek naar een nieuwe uitvalsbasis. Die heeft hij gevonden in Tessenderlo, waar de handel in veevoerders Jef Voet werd overgenomen. Daar wordt Tuinstock nu verdergezet.

“Met onze verhuis kozen we voor een én-én-verhaal”, zegt Vercammen. “Niet alleen hebben we door deze overname een nieuwe locatie in handen, we kunnen nu ook ons assortiment verder uitbreiden. Want bovenop het gamma voor doe-het-zelvers en tuinprofessionals wilden we het aanbod van Jef Voet niet laten verloren gaan. Vandaar dat er nu ook veevoeders en aanverwante producten bij Tuinstock te koop zijn.”

Intussen werkt het nieuwe team aan de totale renovatie van het voormalige Jef Voet, zodat de klanten in de beste omstandigheden van het vernieuwde aanbod kunnen genieten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.