Nieuws Limburg Overnemers Echo Engineering investeren opnieuw

Overnemers Echo Engineering investeren opnieuw

Overnemers Echo Engineering investeren opnieuw

Echo Precast Engineering, het bedrijf uit de voormalige Echo-groep dat in oktober 2012 werd overgenomen door de internationale Progress Group, is bezig aan een flinke opmars. De Houthalense firma, die machines en andere tools maakt voor de productie van prefab betonelementen, investeert minstens 700.000 euro in een nieuwe testhal en betoncentrale.

kraan echoEen goed signaal aangezien de perikelen rond het voormalige moederbedrijf Echo niet goed waren voor het imago. De moeilijke tijden zijn echter voorbij voor Echo Precast Engineering, waardoor een nieuw groeiscenario zich doorzet. De investering is goed voor zo’n 700.000 euro, exclusief de technische installaties.

Voor de bouw van de hal en de betoncentrale werd Vandereyt Bouw en Renovatie uit Hasselt aangeduid. Die moeten tegen het bouwverlof klaar zijn met de constructie. Het Ingenieurs- en Studiebureel Peeters uit Hasselt mocht het voorbereidende werk doen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.