Nieuws Limburg Paal is beste Porsche-dealer van het land

Paal is beste Porsche-dealer van het land

Paal is beste Porsche-dealer van het land

Porsche Centre Paal is zopas verkozen tot beste van BelgiĆ«. Op een grootschalig evenement, waarop alle medewerkers van alle dealers waren uitgenodigd, kreeg het team van Thierry Brialmont de onderscheiding in handen. “We zijn daar enorm fier op”, aldus de zaakvoerder.

Zoals dat gaat voor alle autodealers, legt de invoerder een aantal strikte vereisten op. “Er zijn tal van objectieven die moeten behaald worden en dat wordt grondig gecontroleerd”, aldus Thierry Brialmont. “Voor de toekenning van de prijs, ligt de klemtoon echter op de dienst na verkoop. Zo wordt er gekeken naar de vooruitgang die de techniekers hebben geboekt in het behalen van expertise-certificaten. Het belangrijkste criterium is de tevredenheid van de klanten, die allemaal gecontacteerd worden na ieder bezoek.”

Porsche Centre Paal kwam dus als winnaar uit de bus. “We wisten al enige tijd dat we bij de 3 finalisten waren, dus was de spanning tijdens de award-show te snijden. We waren met een hele bus van medewerkers naar het event afgezakt, zodat we samen de overwinning op gepaste manier konden vieren.” Het is overigens de tweede keer dat Thierry Brialmont en zijn team de prijs binnenhalen. De eerste keer was in 2009 toen het dealership nog in Geel actief was.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.