Nieuws Limburg Paesen Autoverhuur gaat groter wonen

Paesen Autoverhuur gaat groter wonen

Paesen Autoverhuur gaat groter wonen

Al 40 jaar is Paesen Autoverhuur dé referentie voor B2B wagenverhuur in het Hasseltse. Nu het familiebedrijf zijn intrek neemt op een nieuwe locatie op de Hellebeemden, is Paesen klaar om verder zijn groeiverhaal te schrijven. “Ook tijdens COVID-19 werken we verder, al is het dan op afspraak en met de nodige afstand”, vertelt zaakvoerder Björn Paesen.

Het was de vader van huidig zaakvoerder Björn Paesen die in de jaren 80 zijn autoverhuurbedrijf begon. “Ondertussen verzorgen we met zo’n 5 medewerkers een wagenpark van zo’n 130 voertuigen. Van stadwagens tot ruime luxewagens en bestelwagens. We specialiseren ons in het premium B2B segment, met huismerken Mercedes-Benz en BMW. Maar in ons assortiment kleine stadswagens vind je ook enkele andere merken terug.”

Eerder dit jaar verhuisde Paesen naar KMO-zone Hellebeemden. Met een hal van zo’n 1.200 m2 en meer kantoorruimte, is het zowel voor de personeelsleden als de voertuigen comfortabeler wonen.

Aantrekkelijke leasingformules

Naast personenwagens biedt Paesen ook minibussen en bestelwagens aan. “Voor bedrijven die hun wagenpark tijdelijk willen uitbreiden, hebben we interessante shortlease tarieven. Zo krijg je de flexibiliteit van kortetermijnverhuur met de aantrekkelijke huurprijs van langetermijnverhuur.”

Bovendien is het wagenpark van Paesen nooit meer dan twee jaar oud. “Onze voertuigen zijn steeds up-to-date en voorzien van de nieuwste technologie. Dit jaar breiden we ook onze vloot hybridewagens, zowel plug-in als klassieke hybrides, trouwens verder uit. Vanwege de fiscale voordelen is het leasen van een hybridewagen uitermate interessant voor bedrijven.”

Korte communicatielijn

Als familiebedrijf is Paesen Autoverhuur trots op zijn directe manier van aanpak. “We zijn een grote verhuurder, met een klein team. Dat betekent dat je snel én persoonlijke geholpen wordt. Bovendien bieden we erg concurrentiële prijzen, terwijl we toch met luxemerken werken.”

Ook tijdens de coronapandemie werkt Paesen steevast verder. “We werken nu achter ‘gesloten’ deuren. Klanten kunnen nog steeds komen, al is het nu op afspraak en met de nodige afstand.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.