Nieuws Limburg Paesmans breidt territorium aan Grote Ring uit

Paesmans breidt territorium aan Grote Ring uit

Paesmans breidt territorium aan Grote Ring uit

Renault- & Daciaverdeler Paesmans heeft zopas de site gekocht waar tot oktober vorig jaar Volvo-garage Celis gevestigd was. De bedoeling van Wilfried Paesmans is om op die locatie tweedehandswagens van Renault en Dacia aan te bieden.

Celis verhuisde naar een nieuwe locatie verderop aan de Ring, waardoor het gebouw te koop kwam te staan. Wilfried Paesmans, die Renault en Dacia verdeelt vanuit vestigingen in Beringen, Bree, Herk-De-Stad, Houthalen en Hasselt zag een mooie opportuniteit om het terrein en de gebouwen naast zijn bestaande activiteiten over te nemen.

De aangekochte site is net geen veertig are groot, 1.520 m2 is bebouwd. Met de extra showroom, parking en atelier heeft Paesmans dus ruimte genoeg om zijn tweedehandsaanbod onder de aandacht te brengen. “En er komt ineens extra ruimte vrij in onze aanpalende gebouwen”, aldus de zaakvoerder.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.