Nieuws Limburg Paesmans is opnieuw beste Renault-dealer

Paesmans is opnieuw beste Renault-dealer

Paesmans is opnieuw beste Renault-dealer

Na het winnen van de Dealer Of The Year Award in 2015 en 2018, heeft Paesmans Autogroep ook de prijs van het afgelopen jaar in de wacht gesleept. Deze eer viel slechts 2 garages uit België en Luxemburg te beurt.

De Groupe Renault heeft jaarlijks 80 gouden beeldjes klaar staan om de beste dealers vanuit de hele wereld te bekronen. Twee daarvan waren bestemd voor België en Luxemburg. Na afweging van criteria als verkoopresultaten, klantentevredenheid, merkidentiteit en de financiën, ging de eerste plaats naar Paesmans Autogroep. Het bedrijf van Wilfried Paesmans heeft intussen 5 vestigingen in Limburg.

“Een fantastisch resultaat waar we heel tevreden mee zijn”, aldus de zaakvoerder. “Het is een bekroning van het harde werk dat het hele team heeft geleverd. En natuurlijk past het ook bij deze gelegenheid om onze klanten te danken voor het vertrouwen”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.