Nieuws Limburg Paesmans pakt primeur bij bouw in Bree

Paesmans pakt primeur bij bouw in Bree

Paesmans pakt primeur bij bouw in Bree

renderrenaultPaesmans Autogroep heeft aan de Rode Kruislaan in Bree het startschot gegeven voor de bouw van een splinternieuwe toonzaal en een onderhoudsatelier. Het gebouw van meer dan 1.000 vierkante meter, is het eerste dat wordtopgetrokken in de nieuwe huisstijl van het Franse automerk Renault. De ingebruikname is gepland voor meteen na de zomer.

In 2015 heeft Paesmans Autogroep bij de verkoop van nieuwe auto’s voor het eerst de historische kaap van 3.000 wagens overschreden. Een recordjaar, dat ook de hoofdzetel van de Franse autobouwer Renault niet is ontsnapt. Het bedrijf van Wilfried Paesmans werd immers bekroond met de titel Dealer of the Year, een onderscheiding die slechts 3 andere autoverdelers in ons land mogen voeren.

Paesmans Autogroep telt een 50-tal medewerkers en haalt een jaaromzet van meer dan 60 miljoen euro, verspreid over 5 vestigingen in Limburg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.