Nieuws Limburg Palmaers opent drie toonzalen in één klap

Palmaers opent drie toonzalen in één klap

Palmaers opent drie toonzalen in één klap

Vlak naast de Trixxo Arena in Hasselt opent Groep Palmaers 3 nieuwe winkels. In een knappe nieuwbouw voorziet Palmaers aparte commerciële ruimtes voor merken als Terramax, Kärcher en Stihl.

Groep Palmaers nam de locatie aan de Trixxo Arena over van de Commerciale Coiffure & Beauty, beter bekend onder de naam Kappersgroothandel Schreurs, die er 50 jaar lang was gevestigd. Het pand werd gesloopt om plaats te maken voor een opvallende nieuwbouw. Daarin worden in één klap drie nieuwe winkels gevestigd. In de eerste toonzaal staat het aanbod aan graafmachines van Sany, schaarliften van Fronteq, heftrucks van Hyster-Yale Maximal en knikladers van Terramax. In de volgende ruimte vinden klanten een uitgebreid gamma van hogedrukreinigers, alsook veeg- en zuigmachines van Kärcher. En tot slot is er de jongste telg van de groep, Stihl Powershop, waar innovatieve motormachines en het tuingereedschap van Stihl tentoongesteld staan.

“Voor klanten is het interessant om een breed aanbod van machines en producten op één locatie te kunnen vinden”, aldus Ivo Palmaers. “We geloven sterk in dit concept van one-stop-solutions. Vandaar ook de aanzienlijke investering in dit mooie complex.”

Op vrijdag 30 september zullen de deuren officieel worden geopend.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.