Nieuws Limburg PAQT is nieuwe naam voor Arts, Cleeren en Vennoten

PAQT is nieuwe naam voor Arts, Cleeren en Vennoten

PAQT is nieuwe naam voor Arts, Cleeren en Vennoten

Het Limburgse advocatenkantoor Arts, Cleeren en Vennoten gaat sinds 1 februari 2018 verder door het leven als PAQT Advocaten. Daarmee wil het kantoor, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, zich explicieter profileren met een multidisciplinaire aanpak op maat van de ondernemer.

Zoals gisteren al gemeld, heeft Frank Cleeren, naampartner van Arts, Cleeren en vennoten, beslist om andere oorden op te zoeken. Vandaar dat de overige 5 vennoten (Tom Arts, Geert Reniers, David Engelbos, Sabrina Fiorelli en Leen Wetsels) moesten brainstormen over een nieuwe naam. Die zoektocht werd gekoppeld aan een strategische oefening. “Na tien jaar komt er altijd een moment om stil te staan bij de toekomst”, zegt vennoot Tom Arts. “Daarbij hebben we vastberaden gekozen om nog sterker en explicieter voor de ondernemer te kiezen. De naam PAQT verwijst naar de manier van werken waar we in geloven. Multidisciplinair overleg dat veel breder gaat dan alleen het juridische. PAQT staat voor samen overleggen, met alle kennis van zaken. De cijfers, de economische realiteit, inzicht in het bedrijf,… Alles wat relevant is voor onze cliënt nemen we mee in ons advies.”

Behalve de naam wijzigt er niets bij PAQT Advocaten. Dezelfde gebouwen aan de Jaarbeurslaan in Genk blijven dienst doen als hoofdkantoor.

Tot slot nog dit: we zijn gisteren bij de opsomming van de nieuwe advocatenkantoren nog 2 vermeldingen vergeten: Jan Vandersanden (ex-Adlex) is samen met zijn dochters een nieuwe praktijk gestart in Bilzen en Solvimus Advocaten in Hasselt is het zopas geopende kantoor van Bart Vanhorenbeek, Kristien Vaes en Michael Warson (ex-Advocom).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.