Nieuws Limburg Parkeerbedrijf doet mee aan KRC-gekte

Parkeerbedrijf doet mee aan KRC-gekte

Parkeerbedrijf doet mee aan KRC-gekte

Wie in Genk parkeert, zal na het nemen van een parkingticket de boodschap ‘KRC GENK KAMPIOEN PROFICIAT’ zien verschijnen op het scherm van elke automaat. De firma Parkeon, de firma die de parkeerautomaten in Genk leverde, heeft dit als nobel gebaar aan de stad aangeboden. “Zo wil Parkeon de club en de supporters proficiat wensen met de titel,” zegt Bart Steegmans van de firma Parkeon. De boodschap zal gedurende 1 maand op de parkeerautomaten zichtbaar zijn.

Het is maar één voorbeeld van de talrijke bedrijven die hun naam willen verbinden aan KRC Genk om zo de spontane associatie bij de consument op te roepen tussen het sportieve succes van de club en de (even succesvolle?) producten of diensten van de adverteerders. Zo laat het biermerk Cristal Alken, naamsponsor van het Genkse stadion, geen mogelijkheid onbenut om de winnaar van de… Jupiler League, expliciet te feliciteren. Ze mochten bijvoorbeeld een gratis biertje komen drinken bij de kampioenenviering. De meesten hebben het echter niet bij dat ene pintje gelaten… Getuige ook de afwezigen bij de bedrijven in het Genkse. Bij Ford Genk telde men 0,6 procent meer ziektebriefjes dan gewoonlijk. Valt dus nog wel mee…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.