Nieuws Limburg Partners Monard starten nieuw advocatenkantoor

Partners Monard starten nieuw advocatenkantoor

Partners Monard starten nieuw advocatenkantoor

Jan PeetersIntegra is de naam van een nieuw advocatenkantoor dat gelijktijdig boven de doopvont wordt gehouden in Hasselt en Gent. Opmerkelijk is dat alle advocaten-vennoten hiervoor de overstap maken van het kantoor Monard-D’Hulst. Vooral het vertrek van partner Jan Peeters (foto) zal een aderlating betekenen voor Erik Monard, die onlangs ook een team rond mede-oprichter Piet Carlier naar een andere associatie zag overstappen. Vanuit Hasselt neemt Jan Peeters de geassocieerde partners Dascha Mengels en Kristof Vanhove mee. Gelijktijdig opent Integra een tweede vestiging in Gent, die zal bevolkt worden door 3 partners uit het Gentse kantoor van Monard-D’Hulst, wat het totaal van de stichtende advocaten op 6 brengt. Een 8-tal andere advocaten vervoegt het startende kantoor.

Integra wil zich in de markt onderscheiden met een ‘holistische’ visie op de advocatuur. Deze is “gebaseerd op specialisatie, en wordt toegepast vanuit een globale, realistische visie, waarbij de advocaat in het economisch proces een partner van zijn cliënt is.” Integra wil daarbij ook aandacht schenken aan alternatieve wijzen van geschillenbeslechting en bemiddeling door wettelijk erkende bemiddelaars.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.