Nieuws Limburg Pass brengt Japan naar Grote Brogel

Pass brengt Japan naar Grote Brogel

Pass brengt Japan naar Grote Brogel

In Grote Brogel (Peer) hebben Eric Pass en Irène Eerdekens zopas de officiële opening gevierd van hun B&B Wabi Sabi. Geïnspireerd door vele jaren woon- en werkervaring in Japan, baadt de accommodatie helemaal in de Japanse sfeer.

Eric Pass, thans algemeen beheerder van de UHasselt, is in ondernemerskringen vooral gekend als voormalig directielid van de Japanse multinational Nitto. De liefde voor Japan deed hij al eerder op, tijdens zowat 10 jaar dat hij er woonde. Logisch dus dat deze invloeden overheersen in de B&B Wabi Sabi, een nieuwe zaak die hij samen met zijn echtgenote heeft ingericht en uitbaat.

Twee weken geleden mocht de Peerse burgemeester Steven Matheï officieel het lintje doorknippen bij de officiële opening van Wabi Sabi. Hij was onder de indruk, net zoals de eerste gasten die al in de B&B hebben overnacht.

“Naast het typisch Japanse interieur, zijn er nog wel een aantal bijzonderheden die van onze B&B een unieke plaats maken”, zeggen Eric en Irène. “Zo richten we ons specifiek op de ervaring van gezond slapen. Met een combinatie van slaapstimulerende technologie en sfeer worden lichaam en geest volledig in rust gebracht. Daarnaast staan er tevens een infraroodcabine, een Rainfinity-douche, een dubbel bubbelbad en een Japanse douche-wc ter beschikking om helemaal tot zen te komen.”

B&B Wabi Sabi is trouwens niet alleen beschikbaar voor overnachtingen, maar ook overdag kunnen er sessies rond powernapping of een volledige zen-beleving georganiseerd worden.

Eric en Irène besluiten: “Mensen hebben nood aan ruimte, aan ontmoetingen en beleving. In Limburg zijn er heel wat mogelijkheden om daar aan te tegemoet te komen. Met onze Wabi Sabi B&B presenteren we ons unieke concept om een nieuwe dimensie aan slapen te geven. We zijn er zeker van dat initiatieven als dit, een duidelijke meerwaarde bieden voor toeristen en andere rustzoekers die naar Limburg komen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.