Nieuws Limburg Passie werkt als er contact moet gelegd worden

Passie werkt als er contact moet gelegd worden

Passie werkt als er contact moet gelegd worden

Uitzendkantoor Passion Works Better gaat in zee met contactcenter Solutel uit Hasselt. Zaakvoerders Sylvia Vogelaar en Winand Thys zetten een structurele samenwerking op om een permanente stroom aan goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers voor het telesecretariaat in beweging te brengen.

Net als de wereldeconomie heeft ook de lokale, Limburgse economie klappen gekregen het voorbije anderhalf jaar. Met dit nieuwe partnership willen Solutel en Passion Works Better mee de schouders zetten onder de relance. Solutel-zaakvoerder Winand Thys: “Het gaat hard in onze business van telefoonpermanentie. We hebben dan ook heel wat mooie en ambitieuze projecten kunnen binnenhalen. Om die te koppelen aan nieuwe, geschikte werknemers hebben we een sterke personeelspartner nodig. Die moet ook structureel op zoek naar toekomstige collega’s die aan het vooropgestelde profiel beantwoorden.”

Betrokkenheid en motivatie zijn de belangrijkste eigenschappen waar nieuwelingen aan moeten voldoen. “Je kunt als ondernemer een goed businessverhaal uitschrijven, maar zonder een team van geëngageerde en betrokken collega’s die mee willen gaan in jouw visie, sta je nergens”, zegt Bea Vanbockryck, collega-zaakvoerder bij Solutel. “Zij zijn ons imago, onze kwaliteit. Wij vonden het belangrijk om die visie terug te vinden bij onze nieuwe HR-partner.”

En dat is dus Passion Works Better van Sylvia Vogelaar. “Het is voor ons een kwestie van snel te schakelen”, zegt ze. “We gaan voor Solutel inzetten op onder meer staff hunting en assessments. Daarbij kijken we verder dan competenties en ervaring. Een match tussen de bedrijfswaarden en -cultuur en de persoonlijkheid en attitude van de kandidaat is even belangrijk. Zo vergroten we de kans op een duurzame match. De beste ondernemer is voor ons diegene die zich weet te omringen met collega’s die ooit beter kunnen worden dan hem of haar.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.