Nieuws Limburg Patricia Robinne leidt Haspengouwse club

Patricia Robinne leidt Haspengouwse club

Patricia Robinne leidt Haspengouwse club

Luc Heylands , zaakvoerder van Europower Generators in Nieuwerkerken, draagt na 5 jaar de fakkel als voorzitter van de Haspengouwse ondernemersclub “@hoc” over aan Patricia Robinne van het Truiense communicatiebureau Idearté (foto).

De Haspengouwse ondernemersclub @hoc is een netwerkvereniging voor bedrijfsleiders uit de regio Haspengouw die de leden vertegenwoordigt bij de lokale overheden en gemeenschappelijke belangen nastreeft.

Patricia Robinne is geboren in Sint-Truiden en opgegroeid in Mechelen-Bovelingen. “Wij zullen kwalitatieve netwerkmomenten blijven aanbieden, die ondernemers uit de regio inspireren en stimuleren,” zegt ze. “Voorts is het de ambitie één keer per jaar te verbroederen met een andere Limburgse ondernemersclub. Wij willen ook wegen op het beleid, en werken momenteel volop aan een economische toekomstvisie voor de regio.”

Bert Stas van Voka Limburg staat in voor de inhoudelijke en logistieke ondersteuning van de club.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.