Nieuws Limburg Patrick Nelissen naar andere beschutte werkplaats

Patrick Nelissen naar andere beschutte werkplaats

Patrick Nelissen naar andere beschutte werkplaats

Patrick Nelissen, voormalig directeur van Bewel, heeft een nieuwe job. Op 1 november gaat hij aan de slag bij de Lidwina Stichting, een beschutte werkplaats in Mol. Vanaf 1 januari 2015 krijgt hij de titel van algemeen directeur. Er werken zo’n 500 mensen voor deze vzw, zowel validen als mindervaliden. Lidwina bestaat precies 50 jaar en heeft afdelingen in de groendienst, montage, inpak, enzovoort. De organisatie heeft als doelstelling om mensen opnieuw te integreren in het reguliere arbeidscircuit.

Explosie_Bewel3_Patrick_Nelissen.jpgDaarmee heeft Nelissen zijn nieuwe uitdaging te pakken, nadat hij in april jongstleden na een onenigheid met zijn raad van bestuur, na 32 jaar dienst afscheid nam van Bewel. Er was toen afgesproken dat hij tot 7 oktober (een half jaar) niet actief zou zijn in de sociale sector, een termijn die nu dus verstreken is.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.