Nieuws Limburg Patrick Nijs is nieuwe CEO van Vasco

Patrick Nijs is nieuwe CEO van Vasco

Patrick Nijs is nieuwe CEO van Vasco

Jos Vaessen heeft geen gras laten groeien over het vertrek van Carlos Wanzeele als CEO van The Heating Company, de groep boven radiatorenfabrikant Vasco in Dilsen-Stokkem. Patrick Nijs, een 49-jarige Limburger met ruime ervaring in de metaalindustrie, werd als opvolger aangesteld.

patrick nijsPatrick Nijs begon zijn carrière bij ALZ en bleef de sector zijn hele carrière trouw. Hij was onder meer actief bij MCB België en Nederland (tot voor kort), Eurometal en de Europese Associatie van Staal Service Centers in Luxemburg. Hij is afkomstig uit As en woont momenteel in Hoeselt.

Vasco maakt deel uit van The Heating Company, dat een uitgebreid assortiment van verwarmingsproducten aanbiedt onder de merken Vasco, Brugman, Dura, Superia, Thermic en Thor. Het hoofdkantoor is gevestigd in Dilsen-Stokkem. Patrick Nijs krijgt er de leiding over zo’n 280 personeelsleden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.