Nieuws Limburg Paul K. verkoopt aan Paul K.

Paul K. verkoopt aan Paul K.

Paul K. verkoopt aan Paul K.

K-Boringen uit Hasselt, nog steeds in handen van Jan en Paul Kumpen, wordt overgenomen door de APK Group van Paul Kerkhofs. Op die manier is de toekomst verzekerd voor de 60 medewerkers van het 42 jaar oude boringen-bedrijf.

K-Boringen ontstond in 1978 door een samenwerking tussen het Duitse Klee KG en Kumpen. In 1999 werd het een volledige autonome afdeling die zich ging specialiseren in tunnelbouw en buisdoorpersingen. Onder leiding van CEO Marc Schuermans werd K-Boringen een referentie in Europa, met spraakmakende projecten, zoals tunnels met een diameter van 4 meter, onderwaterwerken en boringen doorheen Zwitserse rotsen.

Toen bouwbedrijf Kumpen in 2018 door Willemen werd overgenomen, bleef het een eigen koers varen. Hierdoor kon het Hasseltse familiebedrijf zelf op zoek naar een gepaste overnemer om de toekomst te verzekeren. Die zoektocht werd op 8 januari bezegeld met een overname door de APK Group, geleid door Paul Kerkhofs.

APK zal de 60 medewerkers integreren tot een vaste waarde in het totale aanbod. K-Boringen zal daarbij zowel voor APK zelf als voor externen aan de slag gaan. De naam blijft ook binnen de nieuwe structuur behouden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.