Nieuws Limburg Paul Kerkhofs (APK) mag lijst van notabelen vervoegen

Paul Kerkhofs (APK) mag lijst van notabelen vervoegen

Paul Kerkhofs (APK) mag lijst van notabelen vervoegen

De 27e Ondernemersprijs Herman Dessers gaat naar Paul Kerkhofs, de zaakvoerder van APK Group. Voka–Kamer van Koophandel Limburg bekroont hem hiermee voor de duurzame groei van het familiebedrijf en voor zijn internationale mindset. “De infrastructuurbouwer profileert zich als een groeibedrijf dat zijn activiteiten slim uitbreidt en de centrale ligging van onze eigen provincie heel goed benut”, zegt Johann Leten van Voka Limburg. De andere genomineerden waren Joris Brams (Konings) en Els Paesmans en Koen Quaghebeur (Globachem).

De vakjury is vol lof over de nieuwe laureaat: “In 1990 trad Paul Kerkhofs in de voetsporen van zijn vader. Hij toonde op voortreffelijke wijze hoe gerichte overnames en slimme implementatie van innovatieve toepassingen, bijdragen aan duurzame groei. Het bedrijf met hoofdkantoor in Pelt ontpopte zich van een bouwonderneming tot een polyvalent infrastructuurspeler, die instaat voor intelligente wegeninfrastructuur, maar ook energie-, water- en telecomnetwerken. APK Group telt nu 1500 medewerkers verspreid over 25 sites in België, Nederland en Duitsland. Naast die internationale focus blijft APK Group verankerd in Limburg, pal in het midden van het dichtst bebouwde infrastructuurnetwerk van Europa.”

Paul Kerkhofs zelf reageert opgetogen: “Ook in deze bijzondere tijden proberen we Limburg nog verder op de kaart te zetten. Ik wil in de eerste plaats al onze medewerkers bedanken. We hebben elkaar minder kunnen zien door de coronamaatregelen, maar we hebben ook dit jaar straf werk neergezet. En ook mijn vrouw verdient een woord van dank, want zonder haar steun was dit groeiparcours nooit mogelijk geweest.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.