Paulussen, Hamerijckx of Hoebers: wie is beste ondernemer van Genk?

Francis Paulussen (Jacobs Autocars), Heidi Hamerijckx (Quick) en Dries Hoebers (Hotec) zijn de genomineerden voor de 4de editie van de Unizo Genker Ondernemer van het Jaar. Op 26 oktober wordt bekendgemaakt wie van de drie met de hoofdprijs naar huis mag.

Tijdens een Ondernemerscafé bij wijnhandel Raineri (de vorige winnaar) werden de drie genomineerden voor de editie 2023 voorgesteld: Francis Paulussen van Jacobs Autocars, Heidi Hamerijckx van de fastfoodketens Quick & Burger King en Dries Hoebers van Hotec. Zij gaan de strijd aan om de felbegeerde onderscheiding!

Nieuw dit jaar is de uitreiking van een Starters Award. Daarmee wil Unizo Genk een ondernemer in de kijker zetten die durf en lef toont om te starten met een zaak, en die daarmee ook opvalt. De laureaat wordt -samen met de Genker Ondernemer- bekendgemaakt op 26 oktober 2023 bij Tectum.

Waarom deze Award? Luca Bruno, voorzitter van Unizo Genk, licht toe: “Met deze Award willen we een dubbel doel bereiken. Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker te zetten. 'A good example has twice the value of good advice'. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een trotse ambassadeur zijn voor Genk en de Genkenaren.”

Hoe werkt het?
Indira Vandormael, voorzitter van het Award-comité: “Op basis van een longlist met honderden namen hebben we met de raad van bestuur van Unizo Genk drie kandidaten geselecteerd. In de loop van de zomermaanden brengen we met een vakjury een bezoek zodat ze zichzelf en hun business voor kunne stellen. Daarna kiest de jury de winnaar."

De Genker Ondernemer 2023 wordt bekendgemaakt op 26 oktober tijdens een awardceremonie bij Tectum, gecombineerd met een groots, Genks ondernemersfeest.