Nieuws Limburg Peas krijgt een kans in 3 extra steden

Peas krijgt een kans in 3 extra steden

Peas krijgt een kans in 3 extra steden

Dat Els Berx en Davy Rosiak van Peas een bijkomende winkel van vegan desserts in Antwerpen zouden openen, kon u al eerder op Made in Limburg lezen. Nu kondigt het ambitieuze duo nog eens 2 extra vestigingen aan: ook in Gent en Maastricht krijgt Peas weldra een kans…

“Het plan om nog dit jaar een vestiging in Antwerpen te openen is uitgesteld”, zegt Els Berx. “Er kwam plots een externe investeerder op ons pad die de opening van drie winkels wil sponsoren. De plannen zijn net goedgekeurd en nu begint de zoektocht naar een geschikt pand. We blijven zaakvoerder van de vier winkels en gaan het project niet uitbesteden. Daar kruipt uiteraard tijd in, maar we hopen in de eerste helft van 2020 de klanten te kunnen verwelkomen.”

De winkel in Antwerpen krijgt prioriteit, daarna volgen Maastricht en Gent. “In Hasselt hebben we bewust gekozen voor een basic inrichting. In de volgende shops gaan we het iets professioneler en luxueuzer kunnen aanpakken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.