Nieuws Limburg Peerlings opent nieuwe garage in Lommel

Peerlings opent nieuwe garage in Lommel

Peerlings opent nieuwe garage in Lommel

Omwille van een plaatsgebrek in Ford- en Transitcenter Peerlings Overpelt heeft het familiebedrijf onder leiding van Philip Peerlings beslist om in Lommel een nieuwe vestiging in gebruik te nemen.

Het pand in Lommel is eigendom van de groep en wordt nu, na een grondige facelift, opnieuw zelf in gebruik genomen. Het doel is om de jonge tweedehands -en directiewagens die eerst in Overpelt stonden, over te hevelen naar de nieuwe locatie. “Zo kunnen we in Overpelt de capaciteit optrekken, wat nodig is door het enorme succes van de Ford Transitwagens”, aldus Philip Peerlings. “Met een nieuw team van 6 mensen (een extra verkoper wordt nog gezocht) kunnen we dan gelijktijdig in Lommel onze tweedehands-business verder ontplooien.”

Peerlings wil met de bijkomende vestiging ook extra service bieden aan de bedrijfsvoertuigen die in de Lommelse industriezones rondrijden. “Vandaar de bijkomende werkplaats op de nieuwe locatie.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Bandag wil er 33 buiten

Bij bandenbedrijf Bandag Lanklaar te Dilsen-Stokkem kondigde de directie tijdens een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aan: 24… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.