Nieuws Limburg Peerse frituur wint nationale Horeca Award

Peerse frituur wint nationale Horeca Award

Peerse frituur wint nationale Horeca Award

Als enige Limburgse bedrijf heeft Frituur Lutje & Rob in Peer, één van de nationale Horeca Awards in de wacht gesleept. Ze haalden het in de categorie Afhaalgerechten. De jury is vol lof over de zaak van Rob en Lutje Van Houttum-Schoemans: “Ze hebben al 25 jaar ervaring in de horeca, en dat merk je meteen. Ze beschikken over een verbruikzaal waarop menige brasserie jaloers zou zijn. De toog ligt vol met eigen bereidingen van Rob, die kok is van opleiding. En ook de borden die hij dresseert, kunnen de vergelijking met een brasserie doorstaan. De snelle en vriendelijke bediening met de glimlach krijgt de klant er voor niets bij.”

Andere Limburgse ondernemingen die een medaille mochten omhangen zijn: B&B Casa Ciolina in Peer (brons in categorie B&B’s), Villa Cristina in Hamont (brons bij Restaurants Belgische keuken), Il Proverbio in Genk (zilver bij Restaurants buitenlandse keuken), Oud Dommelhof in Neerpelt (brons bij Brasseries), Bij de Waerd in Genk (brons bij Drankgelegenheden), B&B Amuse Couche in Kuringen (brons bij Beloftevolle Ondernemer 2011).

Nog op het hoogste schavot: Stad Genk werd uitgeroepen tot Horecavriendelijkste Gemeente en Hamont-Achel kreeg de persprijs van Horeca Magazine.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.