Nieuws Limburg Peerse ondernemer lanceert 'zwangerschapsbon'

Peerse ondernemer lanceert 'zwangerschapsbon'

Peerse ondernemer lanceert 'zwangerschapsbon'

Geef toe, iedere gelegenheid is goed om een feestje te bouwen of een cadeautje te geven. Zeker als een koppel aankondigt dat de ooievaar binnen afzienbare tijd op bezoek zal komen. Maar laat er nu voor pas zwanger verklaarde moeders niet direct een passend cadeautje bestaan… En precies daarom brengt de Peerse internetondernemer Michel Vanderfeesten De Zwangerschapsbon op de markt.

“Het concept is eenvoudig,” aldus Vanderfeesten. “De toekomstige moeder zelf, of iemand die haar een mooi cadeau wil schenken, bestelt een zwangerschapsbon, waarmee een ruime waaier van activiteiten die 100% veilig zijn voor een zwangere dame, kan aangekocht worden. Zoals een 3D- of 4D-echo van de toekomstige baby, een heerlijke massage of trendy zwangerschapskledij…

Michel Vanderfeesten: “In de keuzes zitten echte verwenmomenten waar de dame zélf iets aan heeft. Momenteel werken we al samen met 17 partners, die samen 54 activiteiten aanbieden. We zijn er rotsvast van overtuigd dat De Zwangerschapsbon een groot succes wordt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.