Nieuws Limburg Peerse ondernemers lanceren trainingstoestel voor voetballers

Peerse ondernemers lanceren trainingstoestel voor voetballers

Peerse ondernemers lanceren trainingstoestel voor voetballers

Het jonge bedrijfje Ditisit, een samenwerking tussen Kim Lenaerts en Bart Soors, brengt een nieuw systeem op de markt dat de techniek van voetballers moet verbeteren. De Footballmaster is een stalen, u-vormige constructie waarmee basistechnieken kunnen getraind worden. Er zijn al meerdere profclubs die er gebruik van maken, hoewel ook de spelers van jeugdploegen en amateurteams dit toestel goed kunnen gebruiken. “De Footballmaster zorgt ervoor dat zowel de linker- als de rechtervoet van de speler getraind worden,” aldus Kim Lenaerts, één van de zaakvoerders van de Peerse onderneming. “Zowel voor beginners als profs laat het toe dat technische vaardigheden worden ingeoefend en verbeterd. De eerste gebruikers zijn heel enthousiast. We geloven dan ook in een ruime verspreiding ervan.” Een demo van het toestel kan je zien in onderstaand filmpje.

footbalmaster ditisitDitisit heeft de licentie voor de verdeling in België en Nederland, maar werkt ook zelf mee aan de technische verbetering van de Footballmaster. Daarnaast produceert het bedrijf ook tal van eigen producten op maat waaronder een schanskorf-brievenbus.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.