Nieuws Limburg Peeters gaat solo en kiest nieuw gedaante

Peeters gaat solo en kiest nieuw gedaante

Peeters gaat solo en kiest nieuw gedaante

Pascal Peeters, zaakvoerder van het gekende truck-servicebedrijf Nebim JRS in Bilzen, gaat zijn eigen weg. Hij verlaat de groep Nebim en herdoopt de firma tot One Stop.

“Sinds 1 juni behoren we niet meer tot de Nebim-groep”, zegt Pascal Peeters. “Na een samenwerking van 10 jaar heb ik besloten om alleen verder te gaan. Ons bedrijf blijft op dezelfde plaats in het Mobility Center Genk-Zuid. Ook het team blijft ongewijzigd en het aanbod uiteraard ook. We leveren nog steeds een integrale dienstverlening, van onderhoud van trucks en trailers, over het verzorgen van keuringen en het ijken van tachografen, tot alles wat met laadkleppen te maken heeft.” Alleen de naam is nu gewijzigd. “We kozen voor One Stop, omdat het precies aangeeft waar we goed in zijn: alles onder één dak”, besluit Pascal Peeters.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.