Nieuws Limburg People Pack: mensen binnenpakken doe je zo

People Pack: mensen binnenpakken doe je zo

People Pack: mensen binnenpakken doe je zo

People Pack, de jonge Limburgse startup van ‘female founders’ Maria Van Damme en Jill Gielen, heeft een totaal nieuw aanbod van hybride cursussen voor de rekrutering van human capital gelanceerd.

People Pack ontstond exact een jaar geleden toen Maria Van Damme en Jill Gielen in volle coronatijd een online aanbod lanceerden om ondernemers en managers helpen met het aantrekken en aanwerven van de juiste personen in hun bedrijf. “Online cursussen waren toen de enige mogelijkheid om gericht, efficiënt en in alle veiligheid de tips & tricks over te brengen”, stelt het duo.

Maar sinds corona stilaan de plaat heeft gepoetst, is de vraag van de doelgroep veranderd. “We hebben inderdaad gemerkt dat er terug meer vraag was naar persoonlijk contact, en individuele, op maat gemaakte oplossingen. Daarom hebben we, na bevestiging door een marktonderzoek, beslist om ons aanbod bij te sturen en over te stappen op een hybride leermodel. Daarbij maken we de combinatie van één-op-één-advies en online cursussen, zodat bedrijven zelf het rekruteringsproces in handen kunnen nemen in plaats van een beroep te doen op externe bureaus. We hebben ook een activiteit toegevoegd, met name het (her)schrijven van vacatures. We merken immers dat een kwalitatieve vacature, op de juiste kanalen, de basis is om een geschikte medewerker te vinden.”

Marc Beenders, Community Manager bij LRM en Limburg Start-Up, is alvast overtuigd dat People Pack de juiste richting is ingeslagen. “Hun handige, praktische en betaalbare tools om startups en groeibedrijven te begeleiden in hun hr-strategie zijn veelbelovend”, zegt hij. “Tel daarbij het enthousiasme en energie van de 2 female founders en je hebt een ideaal recept om de kans tot slagen te verhogen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.