Nieuws Limburg Peppe pimpt La Botte van binnen en buiten

Peppe pimpt La Botte van binnen en buiten

Peppe pimpt La Botte van binnen en buiten

Gaspare en Peppe Giacomazza van het gekende toprestaurant La Botte in Genk, hebben flink geïnvesteerd in de vernieuwing van het interieur. Er werd van de corona-break gebruik gemaakt om bij Dols (Peter Jans in Zutendaal) een volledige make-over te bestellen.

Dols ondersteunde de heropening van La Botte met een selectie aan passend meubilair. Met de combinatie van Artifort (stoelen uit Lanaken), Flos (verlichting) en Pedrali (terrasmeubilair) werden lokale én Italiaanse meubelproducten en accessoires binnengeloodst.

Peter Jans en zijn team hebben trouwens nog een spraakmakend project binnengehaald. In het hartje van Sittard opent binnenkort het prestigieuze hotel DoubleTree by Hilton Hotel. Dols zal in het voormalig Bisschoppelijk College zorgen voor de inrichting van het restaurant, de bar en 90 slaapkamers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.