Nieuws Limburg Personeel mag hele dag lang CEO spelen

Personeel mag hele dag lang CEO spelen

Personeel mag hele dag lang CEO spelen

Bij Mobile Vikings in Hasselt zit men niet snel verlegen om een stunt. Het voltallige personeel kon er vrijdag deelnemen aan CEO Friday. De nerdy t-shirts van de ontwikkelaars mochten voor één dag thuis blijven. Het team ging voor de gelegenheid gekleed in een kostuum. Vervolgens namen ze deel aan diverse vergaderingen en konden ze ervaren wat een CEO zoal de hele dag moet doen.

Mobile Vikings CEOWaarom dit initiatief? “Het zal in alle bedrijven wel zo zijn dat ontwikkelaars en andere personeelsleden de droom hebben om ooit een eigen bedrijf uit de grond te stampen en een echte CEO te worden. Bij Mobile Vikings wil men de mensen hiervoor aanmoedigen en hen in werkelijkheid laten voelen hoe het is om zelf een bedrijf te leiden. “We hopen dat binnenkort andere bedrijven ook een CEO Friday organiseren om het ondernemerschap te ondersteunen,” aldus het management bij Mobile Vikings.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.