Nieuws Limburg Peter Geurden gaat Molenvijver Hotel runnen

Peter Geurden gaat Molenvijver Hotel runnen

Peter Geurden gaat Molenvijver Hotel runnen

De Limburgse hotelgroep Different Hotels heeft het M Hotel, voorheen vooral gekend als Alfa Molenvijver Hotel of NH Hotel, onder de vleugels genomen. Het is al het zevende hotel dat Peter Geurden aan zijn groep toevoegt.

Different Hotels gaat hiervoor samenwerken met Pantelis Group (die het hotel in eigendom heeft) en Davy Coenen van Stadscafé en Brasserie 3600 in Genk, die de catering zal verzorgen. De drie gaan samen 2 miljoen investeren in de volledige restyling van het hotel.

M Hotel beschikt over 83 kamers en vijf vergaderzalen, en is gelegen vlakbij de Molenvijver in het hartje van Genk. “Met de aanwinst van M Hotel bouwen we voort aan onze visie om te groeienen de uitbouw van ons hotelmerk”, zegt Peter Geurden van Different Hotels. Behalve M Hotel bestaat de groep nu uit hotels Carbon (Genk), Eburon (Tongeren), ECU (Genk), Atlantis (Genk), Mardaga (As) en Eurotel (Lanaken).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.