Nieuws Limburg Peter Geurden neemt Ibis Hotel in Hasselt over

Peter Geurden neemt Ibis Hotel in Hasselt over

Peter Geurden neemt Ibis Hotel in Hasselt over

De Limburgse hotelgroep Different Hotels van Peter Geurden heeft het hotel Ibis in Hasselt overgenomen. “Het is de bedoeling dat we er een innovatief hotelconcept in onderbrengen,” zegt Geurden. Meer wil hij er voorlopig nog niet over kwijt.

ibis hasseltDifferent Hotels gaat alvast samen met een samen met een aantal partners investeren in de vernieuwing van het bestaande hotel. In een tweede fase zal ook het pand ernaast in het hotel worden geïntegreerd. Designbureau Creneau uit Hasselt werd benaderd om het nieuwe hotel in te richten.

Bij Ibis in Hasselt werken er momenteel een tiental mensen. De Limburgse hotelgroep telt nu 11 hotels: 10 in Limburg en 1 in Antwerpen. De jongste aanwinst op vlak van hoteluitbating is het Terhills Hotel in Maasmechelen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.