Nieuws Limburg Peter Gijbels wordt HR-directeur bij Z-Safety Services

Peter Gijbels wordt HR-directeur bij Z-Safety Services

Peter Gijbels wordt HR-directeur bij Z-Safety Services

Peter GijbelsPeter Gijbels (49) heeft na een carrière van 21 jaar bij hr-dienstverlener Mercuri Urval, de overstap gemaakt naar Z-Safety Services, het bedrijf van ceo Matty Zadnikar dat nu in handen is van het Amerikaanse Total Safety. Peter Gijbels neemt er de functie op van HR Director Europe.

“Het is de bedoeling dat ik mijn ervaring zal aanwenden om de organisatie verder te professionaliseren,” zegt Peter Gijbels in een reactie. “Z-Safety Services maakt een grote, internationale groei door, en die wil ik verder ondersteunen en vorm geven.” Gijbels kan daarvoor putten uit zijn rijke ervaring bij Mercuri Urval. “Ik was er vooral verantwoordelijk voor ‘change management’, waarbij individuele medewerkers en teams ondersteund werden in veranderingsprocessen. Dat wou ik nu eens van a tot z kunnen doen binnen dezelfde organisatie, en Z-Safety Services heeft me nu die kans geboden.”

Zijn nieuwe werkgever telt zo’n 500 medewerkers op de loonlijst, verdeeld over vestigingen in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De hoofdzetel is nog steeds in Dilsen-Stokkem. Peter Gijbels is pedagoog van opleiding en volgde nadien nog een MBA in accountancy. Hij is afkomstig uit Neerpelt en woont momenteel in Hamont-Achel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.