Nieuws Limburg Peter Stox zoekt in buitenland naar vestigingen voor Intratuin

Peter Stox zoekt in buitenland naar vestigingen voor Intratuin

Peter Stox zoekt in buitenland naar vestigingen voor Intratuin

De Roermondse ondernemer Peter Stox (42) oriënteert zich in Duitsland en België op 1 of meerdere nieuwe vestigingen van Intratruin. Nederland zit inmiddels redelijk vol en hij ziet in het buitenland wel kansen. Stox wil niet veel meer zeggen over zijn zoektocht ‘omdat het om plannen gaat en niets zeker is’. In België zijn vijf vestigingen van Intratuin, in Duitsland geen enkele voor zover bekend.

Stox heeft vier Intratuin-vestigingen in Limburg, in Heerlen, Kerkrade, Roermond en Venlo. In totaal werken er 250 mensen. Die in Heerlen en Kerkrade nam hij recent (volledig) over van werkvoorzieningschap Licom dat nog 50% van de aandelen had. Naast de vestigingen van Intratuin hoort bij de holding van Stox onder meer ook nog een kinderkledingbedrijf, Kiddings bv,  http://www.kiddings.nl/ .

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.