Nieuws Limburg Peter Vaes ruilt Etalentis voor van de Kreeke

Peter Vaes ruilt Etalentis voor van de Kreeke

Peter Vaes ruilt Etalentis voor van de Kreeke

Peter VaesPeter Vaes is de nieuwe commerciële adviseur van bouwbedrijf van de Kreeke in Halen. Hij gaat er de innovatieve producten op het vlak van riool- en betonrenvatie, wegenbouw en andere bouwoplossingen verder uitbouwen voor de Belgische en Nederlandse markt. Peter Vaes kwam in contact met van de Kreeke toen hij als Managing Partner van Etalentis een gezamenlijk project aan het opzetten was. “Daaruit bleek dat ik de opportuniteiten op vlak van onderhoud en renovatie van gebouwen kan voortzetten vanuit van de Kreeke, en mij zo kan focussen op een thema dat mij bijzonder boeit,” aldus Peter Vaes, die daarvoor ook nog actief was bij onder meer Arcadis Belgium en Mentor Engineering.

Zaakvoerder Bas van de Kreeke heeft Vaes binnengehaald met specifieke bedoelingen: “Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een heel mooi gamma aan innovatieve producten ontwikkeld. We moeten onze veelzijdigheid verder in de markt kenbaar maken, zodat onze opdrachtgevers hier optimaal gebruik van kunnen maken. Peter zal dan ook actief op zoek gaan naar nieuwe klanten om zo onze groeiambitie te kunnen blijven waarmaken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.